כנס קמעונאות בעידן החדש 2019 – שוק המזון, הופכים איומים להזדמנויות

הכנס בהנחיית: הגב' סיון קלינגבייל, עיתונאית כלכלית

26 בנובמבר 2019

אקספו תל אביב (גני התערוכה)

לתכנית הכנס
למידע והרשמה

בחסות:

ארגון והפקה:

ארגון וניהול מקצועי:

כנס קמעונאות בעידן החדש 2019 – שוק המזון, הופכים איומים להזדמנויות

הכנס בהנחיית: הגב' סיון קלינגבייל, עיתונאית כלכלית

26 בנובמבר 2019

אקספו תל אביב (גני התערוכה)

לתכנית הכנס
למידע והרשמה

בחסות:

ארגון והפקה:

ארגון וניהול מקצועי:

הקולינריה המלונאית משנה את פניה

הכנס בהנחיית: מיכאל חי, ויז'ן הוספיטליטי

27 בנובמבר 2019

אקספו תל אביב (גני התערוכה)

לתכנית הכנס
להרשמה

**חברי התאחדות המלונות בישראל מוזמנים להירשם לכנס במחיר מיוחד אצל רומי גורדיסקי, מנכ"ל החברה הכלכלית של התאחדות המלונות בישראל, ע"י שליחת מייל ל- romi@iha.org.il

ארגון והפקה:

ארגון וניהול מקצועי:

הקולינריה המלונאית משנה את פניה

הכנס בהנחיית: מיכאל חי, ויז'ן הוספיטליטי

27 בנובמבר 2019

אקספו תל אביב (גני התערוכה)

לתכנית הכנס
להרשמה

**חברי התאחדות המלונות בישראל מוזמנים להירשם לכנס במחיר מיוחד אצל רומי גורדיסקי, מנכ"ל החברה הכלכלית של התאחדות המלונות בישראל, ע"י שליחת מייל ל- romi@iha.org.il

ארגון והפקה:

ארגון וניהול מקצועי:

הכנס השנתי של איגוד המסעדות והברים הישראלי – תעשיית המסעדות לקראת 2020

יו"ר הכנס: שף חיים כהן

27 בנובמבר 2019

אקספו תל אביב (גני התערוכה)

לתכנית הכנס
להרשמה

בחסות:

ארגון והפקה:

ארגון וניהול מקצועי:

הכנס השנתי של איגוד המסעדות והברים הישראלי – תעשיית המסעדות לקראת 2020

יו"ר הכנס: שף חיים כהן

27 בנובמבר 2019

אקספו תל אביב (גני התערוכה)

לתכנית הכנס
להרשמה

בחסות:

ארגון והפקה:

ארגון וניהול מקצועי:

אליפות ישראל ה- IV באפייה

חדשנות באפייה:

Flat Bread (פיצה, פריינה, חצ'אפורי)

26 בנובמבר 2019

לחמי מחמצת (לחם חדשני, לחם מסורתי, לחם בריאותי, בריוש ו-3 סוגי לחמניות לאירוח)

28-27 בנובמבר 2019

בתחרות של 3 ימים מיטב האופים בישראל יתחרו על התואר הנכסף "אלוף ישראל באפייה" ועל מקום בנבחרת האפייה. הזוכים במקומות הראשונים יכנסו לנבחרות ישראל באפייה וקונדיטוריה וישתתפו בתחרויות בעולם.

מנהל התחרות: ג'קי חזן – נשיא האופים והמגדנאים

אקספו תל אביב (גני התערוכה)

ארגון והפקה:

בשיתוף:

בחסות:

אליפות ישראל ה- IV באפייה

חדשנות באפייה:

Flat Bread (פיצה, פריינה, חצ'אפורי)

26 בנובמבר 2019

לחמי מחמצת (לחם חדשני, לחם מסורתי, לחם בריאותי, בריוש ו-3 סוגי לחמניות לאירוח)

28-27 בנובמבר 2019

בתחרות של 3 ימים מיטב האופים בישראל יתחרו על התואר הנכסף "אלוף ישראל באפייה" ועל מקום בנבחרת האפייה. הזוכים במקומות הראשונים יכנסו לנבחרות ישראל באפייה וקונדיטוריה וישתתפו בתחרויות בעולם.

מנהל התחרות: ג'קי חזן – נשיא האופים והמגדנאים

אקספו תל אביב (גני התערוכה)

ארגון והפקה:

בשיתוף:

בחסות: